Stinco na pive 730g SENFTER
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 12 ks
Predvarené bravčové koleno v pivnom cestíčku.
Ak chcete oceniť príchuť typického juhotyrolského produktu, ako je napríklad Stinco alla Birra, musíte začať od základnej suroviny - mäsa. Senfter vyberie každý kus čistej bravčovej šunky a uistí sa, že na poschodí je vždy jemná a mäkká. Pečené bravčové koleno na pive je ideálne na prípravu pre tých, ktorí majú málo času venovať sa kuchyni, ale chcú ohromiť seba a svojich hostí.
Trvá to iba 25 minút v rúre alebo 10 minút v mikrovlnnej rúre, aby na stôl pristala explózia chuti a citlivosti.
Zloženie: bravčové mäso, pivná omáčka [pivo (voda, jačmenný slad, chmeľ, droždie), trstinový cukor, jablkové pyré, upravený kukuričný škrob, jablčný ocot, soľ, citrónová šťava, údená paprika, cesnakový prášok, konzervačná látka: sorban draselný], pivo 5% (voda, jačmenný slad, chmeľ), soľ, aróma, korenie.
Pôvod mäsa: EU
Môže obsahovat stopy vajec, rýb, sóje, mlieka, orechov, zeleru, horčice a sezamových semienok.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 676kJ / 162kcal, tuky 10g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3.6g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 18g, soľ 1.6g .
Príprava:
Rúra - výrobok aj so všetkou omáčkou položte na plech na pečenie. Pečte 25 minút v rúre s ventilátorom pri teplote 200°C.
Mikrovlnná rúra - otvorte obal a nalejte výrobok na tanier vhodný do mikrovlnnej rúry. Neprikrývajte a varte 10 minút pri výkone 600W. V polovici pečenia bravčové koleno otočte. Po upečení bravčové koleno položte na servírovací tanier a navlhčite ho tekutinou, z ktorej sa varilo.
Ak chcete oceniť príchuť typického juhotyrolského produktu, ako je napríklad Stinco alla Birra, musíte začať od základnej suroviny - mäsa. Senfter vyberie každý kus čistej bravčovej šunky a uistí sa, že na poschodí je vždy jemná a mäkká. Pečené bravčové koleno na pive je ideálne na prípravu pre tých, ktorí majú málo času venovať sa kuchyni, ale chcú ohromiť seba a svojich hostí.
Trvá to iba 25 minút v rúre alebo 10 minút v mikrovlnnej rúre, aby na stôl pristala explózia chuti a citlivosti.
Zloženie: bravčové mäso, pivná omáčka [pivo (voda, jačmenný slad, chmeľ, droždie), trstinový cukor, jablkové pyré, upravený kukuričný škrob, jablčný ocot, soľ, citrónová šťava, údená paprika, cesnakový prášok, konzervačná látka: sorban draselný], pivo 5% (voda, jačmenný slad, chmeľ), soľ, aróma, korenie.
Pôvod mäsa: EU
Môže obsahovat stopy vajec, rýb, sóje, mlieka, orechov, zeleru, horčice a sezamových semienok.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 676kJ / 162kcal, tuky 10g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3.6g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 18g, soľ 1.6g .
Príprava:
Rúra - výrobok aj so všetkou omáčkou položte na plech na pečenie. Pečte 25 minút v rúre s ventilátorom pri teplote 200°C.
Mikrovlnná rúra - otvorte obal a nalejte výrobok na tanier vhodný do mikrovlnnej rúry. Neprikrývajte a varte 10 minút pri výkone 600W. V polovici pečenia bravčové koleno otočte. Po upečení bravčové koleno položte na servírovací tanier a navlhčite ho tekutinou, z ktorej sa varilo.
