Spuma 275ml Tomarchio
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 24 ks
Sicílske perlivé nealko s aromatickými bylinkami.
Jednoduchý a večný recept, Spuma je najobľúbenejšou blondínkou Sicílčanov. Múdra kombinácia vôní na báze bylín dodáva Spuma Tomarchio charakteristickú vôňu hrozienok, vďaka čomu je skvelou klasikou schopnou uspokojiť aj tie najnáročnejšie jazýčky. Zmiešana s vínom pre tých najtradičnejších sa výborne hodí k mäsitým jedlám. Lahodná kedykoľvek počas dňa pre tých, ktorí milujú uhasiť svoj smäd nápojom s nejasným retro šarmom.
Zloženie: voda, cukor, glukózovo-fruktózový sirup, oxid uhličitý, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; arómy, farbivo E150d, konzervačná látka: benzoát sodný.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 190kJ / 45kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11g - z toho cukry 11g, bielkoviny 0g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.
Zloženie: voda, cukor, glukózovo-fruktózový sirup, oxid uhličitý, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; arómy, farbivo E150d, konzervačná látka: benzoát sodný.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 190kJ / 45kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11g - z toho cukry 11g, bielkoviny 0g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.