Pesto alla Genovese 190g SAC
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 12 ks
Janovská bazalková omáčka.
Zloženie: bazalka 40%, slnečnicový olej , syry 5% (zrejúci syr (mlieko, soľ, syridlo), syr Grana Padano (mlieko, soľ, lyzozým – vaječný proteín, protihrudkujúca látka: celulóza), kešu oriešky, zemiaky, glukózový sirup, olivový olej extra panenský 2%, soľ, cesnak, arómy, zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, antioxidant: kyselina askorbová.
SAC pôsobí v potravinárskom konzervárenského priemysle takmer 50 rokov. Spoločnosť bola vytvorená v roku 1965 v Carmagnole a rýchlo začala svoje výrobky Victoria exportovať do celého sveta, avšak po celý čas svojej existencie si uchovala svoju rodinnú povahu.
Príprava: do 500g uvarených a scedených cestovín pridáme 190g omáčky Pesto, vmiešame do cestoviny a dochutíme strúhaným parmezánom a olivovým olejom.
Zloženie: bazalka 40%, slnečnicový olej , syry 5% (zrejúci syr (mlieko, soľ, syridlo), syr Grana Padano (mlieko, soľ, lyzozým – vaječný proteín, protihrudkujúca látka: celulóza), kešu oriešky, zemiaky, glukózový sirup, olivový olej extra panenský 2%, soľ, cesnak, arómy, zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, antioxidant: kyselina askorbová.
SAC pôsobí v potravinárskom konzervárenského priemysle takmer 50 rokov. Spoločnosť bola vytvorená v roku 1965 v Carmagnole a rýchlo začala svoje výrobky Victoria exportovať do celého sveta, avšak po celý čas svojej existencie si uchovala svoju rodinnú povahu.
Príprava: do 500g uvarených a scedených cestovín pridáme 190g omáčky Pesto, vmiešame do cestoviny a dochutíme strúhaným parmezánom a olivovým olejom.