Olivy KALAMATA 5kg
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 6 ks
Olivy KALAMATA s kôstkou v slanom náleve. 
Olivy KALAMATA sú ostrého tvaru, pevné s jemnou chuťou. Sú príliš slané, preto je vhodné zriediť ich s octom a nechať postáť 1-2 dni. Môžete ich ochutiť olivovým olejom, rôznym korením (cesnak, chilli ...), bylinkami (oregano, bobkový list, rozmarín, petržlen ...), vlašskými orechmi, pomarančmi, alebo použite svoje vlastné kombinácie.
Olivy KALAMATA sú pomenované podľa gréckej oblasti nachádzajúcej sa na Peloponéze, kde sa tradične pestuje. Majú nezameniteľný pretiahnutý tvar s charakteristickou intenzívnou purpurovou farbou.
Zloženie: olivy KALAMATA, soľ, vínny ocot, cukor, olivový olej, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, antioxidant: kyselina askorbová.
Použitie: zaujímavé ako olovrant, skvelé pre obohatenie šalátu alebo ako zálievka na pizzu.

Olivy KALAMATA sú ostrého tvaru, pevné s jemnou chuťou. Sú príliš slané, preto je vhodné zriediť ich s octom a nechať postáť 1-2 dni. Môžete ich ochutiť olivovým olejom, rôznym korením (cesnak, chilli ...), bylinkami (oregano, bobkový list, rozmarín, petržlen ...), vlašskými orechmi, pomarančmi, alebo použite svoje vlastné kombinácie.
Olivy KALAMATA sú pomenované podľa gréckej oblasti nachádzajúcej sa na Peloponéze, kde sa tradične pestuje. Majú nezameniteľný pretiahnutý tvar s charakteristickou intenzívnou purpurovou farbou.
Zloženie: olivy KALAMATA, soľ, vínny ocot, cukor, olivový olej, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, antioxidant: kyselina askorbová.
Použitie: zaujímavé ako olovrant, skvelé pre obohatenie šalátu alebo ako zálievka na pizzu.