Mascarpone 2kg GRANAROLO
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 2 ks
Čerstvý roztierateľný smotanový syr.
Zloženie: pasterizovaná smotana, mlieko, stabilizátor E330.
Obsah tuku v sušine: 84%.
ČO JE TO MASCARPONE
Mascarpone je jemný, krémový čerstvý syr vyrábaný zo smotany pôsobením kyseliny vínnej bez odstraňovania srvátky. Pochádza z Lombardie (slovo Mascherpa označovalo v tamojšom dialekte syr ricotta), dnes sa však vyrába po celom Taliansku.
Mascarpone sa používa ako prísada do dezertov (napr. tiramisu), tort ale aj iných rôznych jedál.
Mascarpone je bielej farby, čerstvý vonia ako smotana a často sa zmiešaný so syrom ricotta používa namiesto masla.
AKO SA VYRÁBA MASCARPONE
Ako pripravuje mascarpone Stefano Barbato.
Zloženie: pasterizovaná smotana, mlieko, stabilizátor E330.
Obsah tuku v sušine: 84%.

ČO JE TO MASCARPONE
Mascarpone je jemný, krémový čerstvý syr vyrábaný zo smotany pôsobením kyseliny vínnej bez odstraňovania srvátky. Pochádza z Lombardie (slovo Mascherpa označovalo v tamojšom dialekte syr ricotta), dnes sa však vyrába po celom Taliansku.
Mascarpone sa používa ako prísada do dezertov (napr. tiramisu), tort ale aj iných rôznych jedál.
Mascarpone je bielej farby, čerstvý vonia ako smotana a často sa zmiešaný so syrom ricotta používa namiesto masla.
AKO SA VYRÁBA MASCARPONE
Ako pripravuje mascarpone Stefano Barbato.