Cubana 1200g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Piškótová torta so zabaglionovým krémom, 14 rezov.
Tortu Cubana tvoria dve mäkké vrstvy kakaového piškótového cesta, ktoré obsahujú chutnú náplň zabaglionového krému, na vrchu má položený čokoládový krém.
Zloženie: voda, cukor, vajcia, pšeničná múka, nízkotučné kakao, glukózový sirup, rastlinné oleje (kokosový, slnečnicový), vaječný bielok, zemiakový škrob, marsala 1.7%, srvátka, glukózo-fruktózový sirup, bezvodé maslo, odstredené mlieko, kakaové maslo, smotana, emulgátory: E471, E322 (sója), E472b, E472e, E433; stabilizátory: E450, E516, E420, E466; vaječný žĺtok, glukóza, kypriaca látka: E500; sladené kondenzované mlieko, lieskové orechy, zahusťovadlá: E401, E460; laktóza, arómy, soľ, mliečna bielkovina, farbivo: E160a; rastlinná vláknina, prírodné arómy, zemiakový škrob, regulátory kyslosti: E331, E340; antioxidanty: E300, E307.
Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1015kJ / 242kcal, tuky 10g - z toho nasýtené mastné kyseliny 59.4g, sacharidy 33g - z toho cukry 21.4g, bielkoviny 3.9g, soľ 2g .
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18°C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Tortu Cubana tvoria dve mäkké vrstvy kakaového piškótového cesta, ktoré obsahujú chutnú náplň zabaglionového krému, na vrchu má položený čokoládový krém.

Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1015kJ / 242kcal, tuky 10g - z toho nasýtené mastné kyseliny 59.4g, sacharidy 33g - z toho cukry 21.4g, bielkoviny 3.9g, soľ 2g .
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 1-2 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.

Certifikát kvality ISO 9001-2000.
torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda


Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.