Crostata alle Pere 1400g
Ceny iba pre registrovaných
Info pre veľkoodberateľov
Kartónové balenie: 1 ks
Hrušková torta, 16 rezov.
Krehké pečivo pohladené hruškovým krémom, zdobené hruškami zaliatymi sirupom.
Zloženie: hrušky 21% (hrušky 55%, voda, cukor, korektor kyslosti: E330; antioxidant: E300), voda, cukor, pšeničná múka, vajcia, maslo, rastlinné oleje (repkový, slnečnicový), strukovinová múka (fazuľová, sójová), upravený zemiakový škrob, glukózo-fruktózový sirup, pšeničný škrob, sušené odstredené mlieko, rastlinný tuk (kokosový), sušená srvátka, dextróza, mliečny tuk, marhuľová dužina, stabilizátory: E420, E516; zahusťovadlá: E440, E401; kypriace látky: E500, E450; emulgátory: E471, E475, E433; konzervačné látky: E202, E200; mrkvový extrakt, aróma, soľ, farbivo: E160a; prírodné arómy, antioxidanty: E300, E307; zemiakový škrob.
Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 4 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 2-3 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18°C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
PASTICCERIA VENETA
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
Krehké pečivo pohladené hruškovým krémom, zdobené hruškami zaliatymi sirupom.

Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.
Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 4 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 2-3 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.

Certifikát kvality ISO 9001-2000.
torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana cubana zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione zabaglione čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda čokoláda


Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.
